Verstoppingen

Verstopping verhelpen

Een grote irritatiefactor kan een verstopping zijn, wanneer deze niet zomaar verholpen is. Verstoppingen kunnen voor stank zorgen in uw woning, doordat de afvoerbuis niet goed doorloopt. De geur is een gevolg van deze verstopping. Mocht een verstopping niet 1, 2, 3 opgelost zijn kan het voorkomen dat douche of wc buiten gebruik gesteld moeten worden. Wanneer water niet meer wegloopt door de afvoerbuis bij het toilet, of een douchebak voortdurend overstroomt, helpen onze loodgieters u graag uit de brand! Bij verstoppingen in Den Bosch of Amsterdam schieten wij te hulp! 

Hoe kan ik mijn verstopping oplossen?

Wilt u proberen het zelf op te lossen? Dan kan u meerdere zaken gebruiken, zoals soda, een ontstopper of een trekveer. Met een trekveer kan men het afval in de afvoerbuis loskrijgen van de afvoerleiding, om deze vervolgens door te spoelen naar de riolering. De verstopping in Amsterdam of Den Bosch is hiermee vaak snel opgelost.

Een andere optie dan het gebruiken van een ontstopper of trekveer, is om met een hoge druk de afvoerbuis door te spuiten. Hierbij wordt het afval direct doorgespoeld naar de centrale riolering omdat dit gebeurt met een krachtige straal. Het voordeel hiervan is om preventief andere ophopingen weg te spoelen, voordat deze echte verstopping veroorzaken. Verstoppingen in huis zijn dan zoals goed als voorbij

Loodgieter met spoed voor verstopping

Wij, van RM Installatietechniek, snappen dat uw niet altijd tot de volgende werkdag kan wachten. Daarom kan uw met spoed onze loodgieter inschakelen, zodat deze uw problemen met de sanitair kan verhelpen. Het is natuurlijk fijn als dit zo snel mogelijk opgelost is. Dus schroom niet en neem contact op met onze spoedloodgieter.