Over ons

Over ons

Zoekt u een betrouwbare loodgieter die zijn werk vakkundig uitvoert? Woont u in Den Bosch, Amsterdam en omstreken? Dan helpt RM Installatiebedrijf u graag uit de brand! Met meer dan 40 jaar ervaring en onze unieke spoedservice is RM Installatiebedrijf één van de betere bedrijven in onze branche. We voeren verschillende soorten werkzaamheden uit op een veilige, vakkundige en milieuvriendelijke manier.

De diensten die wij aanbieden

RM installatiebedrijf voert verschillende diensten uit. Zo houden wij ons veel bezig met lekkages, cv-installatie en het aanleggen van nieuw sanitair. Wij voeren deze diensten voor u uit op een vakkundige manier. Onze monteurs beschikken allemaal over de juiste papieren, zodat kwaliteit garant staat.

Onze Spoedservice

Als u een dienst nodig heeft kunt u ook gebruik maken van onze spoedservice. Hier kunt u 24/7 gebruik van maken. Dit is natuurlijk enorm fijn en veilige als u te maken krijgt met gaslekkage of ernstige waterlekkages. Ook voor andere werkzaamheden kunt u ons 24/7 benaderen. Onze monteurs staan dan binnen enkele minuten bij u op de oprit om het probleem snel op te lossen

Jarenlange ervaring

Wij denken met u mee

24/7 Bereikbaar

Klanten ervaringen

× Direct Contact loodgieter!