FAQ

Frequenty Asked Question

Onze loodgieters houden zich bezig met verschillende werkzaamheden. Zo kunnen wij snel lekkages dichten. Dit kunnen waterlekkages zijn, maar ook gaslekkages. Ook kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van uw nieuwe droombadkamer. Liever een nieuwe cv-ketel? Geen probleem! Ook cv-ketels worden door ons op een professionele manier geïnstalleerd.

Als u op zoek bent naar een loodgieter en u woont in Den Bosch, dan kunt u ons 24/7 inschakelen voor allerlei loodgieter werkzaamheden. Ook als u in een straal van 20km rondom Den Bosch woont kunt u bij ons terecht. Weet u niet zeker of wij u in uw woonplaats nog kunnen helpen? Neem dan even contact met ons op en wij geven u snel het antwoord.

Het is raadzaam om de apparatuur minimaal één keer per jaar te onderhouden. Als u zelf niet ontzettend handig bent, dan is het raadzaam om dit uit te besteden aan de specialisten. Onze professionele loodgieters uit Den Bosch helpen u hier graag mee. Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met ons, zodat wij kunnen komen kijken in uw woning, en kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Door regelmatig uw cv-ketel te controleren loopt u minder gevaar op problemen in de toekomst. Daarnaast wordt de levensduur van uw CV ook langer als u deze regelmatige laat controleren.

× Direct Contact loodgieter!