Dakgoot vervangen

Onderhoud nodig aan de dakgoot?

Voor werkzaamheden aan uw zinken dakgoot, bent u op zoek naar het juiste bedrijf. Wij zijn dag in dag uit bezig met het vervangen en repareren van zinken dakgoten. Daarom helpen wij u graag!

Van alle markten thuis!

Elke goot is anders maar of het nu gaat om een bakgoot in beugels of een mastgoot wij kunnen uw helpen met ons advies. Op basis van dat advies kunt kiezen voor vervanging of reparatie. Voor vervangings opdrachten kunnen wij naast een nieuwe dakgoot ook een geheel nieuwe regenpijp voor u plaatsen. Zodat het in het geheel opgeknapt wordt. 

Fijne samenwerking met de klant

Bent u een particulier, contactpersoon voor een woningcorporatie of renovatiebedrijf, wij werken graag met u samen! Over de afgelopen jaren hebben wij al veel dakgoten mogen vervangen en in samenwerking met de verschillende partijen is dat altijd goed bevallen.

Verschil tussen de zinken dakgoten

Vanuit de basis kent men 2 vormen: de bakgoot en de mastgoot. Het grootste verschil is dat een bakgoot een ronde goot in de vorm van een halve cirkel is en de mastgoot rechthoekig is. Beiden kunnen wij met beugels op maat maken voor uw woning. Om deze goed aan te meten hebben wij meer informatie nodig over het woningtype, totale aantal meters en hoogte van uw goot. Wij kunnen hier u altijd bij adviseren.

Hoe komt het dat dakgoten hun optimale levensduur vaak niet bereiken?

Wat voornamelijk belangrijk is de kwaliteit van montage en monteerwijze. Uit onze ervaringen hebben wij een duidelijk beeld welke problemen er veroorzaakt kunnen worden als hierbij kwaliteit niet centraal staat. De levensduur van de dakgoten wordt dan verkort. De kwaliteit van het zink is meestal niet de oorzaak van het probleem, maar dus juist de montage.