Dakbedekking

Dakdekker in Amsterdam en Den Bosch – Onbezorgd genieten van uw huis

Doordat uw dak blootgesteld is aan verschillende weersomstandigheden, vindt er slijtage plaats door de jaren heen. Om de kwaliteit te waarborgen van het functioneren van uw dak is het goed om dit regelmatig te controleren. Ondervindt u enige last van lekkage of andere problemen? Neem dan contact op met dè dakdekker in Den Bosch en Amsterdam!

Van alle markten thuis!

Ja je hoort het goed! Van alle markten thuis, van onderhoud tot aan reparatie en niet te vergeten het aanbrengen van isolatiemateriaal. Voorkom daarmee dat de energiekosten in de winter omhoogschieten. En in de zomer je huis niet koel te krijgen is. Voor advies over de verschillende soorten dakbedekking en isolatie, neem contact met ons op! Ook bij lekkages kunt u bij ons terecht. Effectief en moeiteloos, daar doen we het voor!

Vakwerk op maat

Om uw dak weersbestendig te maken, maken onze specialisten gebruik van hun ervaring en de nieuwste technieken. Gecombineerd met materialen van kwaliteit is uw dak weer zo goed als nieuw. Wacht niet te lang met onderhoud aan uw dak, want bruine plekken in het plafond kunnen al duiden op forse waterschade. Voor onderhoud of reparatie zijn wij u graag van dienst

Dakbedekking in den bosch en Amsterdam

Natuurlijk zijn er verschillende vormen van dakbedekking. U kan wellicht denken aan een zinken, bitumen of EPDM dakbedekking. Elk soort is weer geschikt voor een ander type dak. Bij dakbedekking op het dakterras is EPDM weer beter dan bitumen bedekking. Ook variëren de verschillende soorten weer in prijs. Voor advies over uw dakbedekking kunt u altijd bij ons terecht!

Schuine-en platte daken in den bosch

Naast het materiaal te kiezen wat het beste bij uw wensen past, is het ook goed om te kijken naar het type dak. Riet of dakpannen zijn een betere keuze voor een schuin dak en voor het platte dak kan groen, bitumen of EPDM weer goed zijn. We zien een stijgende lijn in groene dakbedekking, oftewel het dak bedekken met grassen en mossen. Dit zorgt ervoor dat winter de warmte vastgehouden wordt in uw woning en in de zomer juist afkoelt.

× Direct Contact loodgieter!