Gaslekkage verhelpen den bosch

gaslek den bosch repareren

Gaslekkage in Den Bosch

Een gaslekkage wordt niet altijd direct opgemerkt, hierdoor ontstaan er vervelende situaties in huis of op kantoor. Zonder dat u het weet kan uw gasleiding of koppelstuk wellicht door de jaren heen een scheur of barst ontwikkelen. Wanneer u een gasleiding wilt laten repareren kunt u direct contact met ons opnemen. RM Installatiebedrijf in Den Bosch repareert uw gasleiding direct! Neem contact op voor een afspraak

Voorkom een gaslek in huis of kantoor!

Gaslekkage voorkomen in Den Bosch? RM Installatiebedrijf adviseert u in het onderhoud van gasleidingen maar ook in de maatregelen die u zelf kunt nemen. De aanschaf van een koolmonoxidemelder is bijvoorbeeld een van de meest gebruikte adviezen. Dit apparaat kan u namelijk waarschuwen bij een mogelijk gaslek. Neem contact op met RM installatiebedrijf in Den Bosch om u te adviseren over het gasleiding onderhoud. 

Gasleidingen zijn gevaarlijk

Zonder dat  u het doorheeft verslijten gasleidingen door de jaren heen. Koppelstukken worden poreus, leidingen verzwakken.. met alle gevolgen van dien. Het gevaarlijkste aan wat oudere leidingen is dat u dit slijten zelf niet door heeft! Het is daarom van groot belang om uw gasleidingen eens in de paar jaar te laten controleren. Gasleidingen controleren in Den Bosch? RM Installatiebedrijf staat voor u klaar. Neem snel contact op! 

× Direct Contact loodgieter!